MONA DE MADUIXA PEL MARÇAL
INGREDIENTS:
- 2 sobres de Royal de 4 racions cadascú de gelatina de maduixa.
- 500 ml. d'aigua
- 400 ml. nata per muntar + 4 cullerades de sucre.
- 8 cullerades soperes de maduixots triturats.
Fer bullir aigua i posar la gelatina.
Muntar la nata amb sucre.
Un cop la gelatina està freda, barrejar-ho tot i posar-ho en el motllo.
Deixar reposar hores (10 hores aprox.).
MÀQUINA:
Ingredients:
1 paquet de galetes 250 gr.
2 cullerades de mantega.
100 gr xocolata blanca
100 gr xocolata amb llet
100 gr xocolata negre
3 sobres de callada
1 litre llet desnatada
Elaboració:
Triturar les galetes 30 seg. Vel7. Afegir la mantega i barrejar 30 seg. Vel, 5
Posar la base en el motllo ben apretat,
Posar al got, 333ml. de llet, la xocolata blanca i un sobre de cuallada (90 gr), 7 minuts, velocitat 3
Repetir el mateix amb la xocolata amb llet i la xocolata negre. ( no cal rentar el plat).
Deixar a la nevera 4 hores mínim. Ratllar amb una forquilla cada capa abans de posar la següent.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada