divendres, 18 d’abril del 2014

MONA DE TRES XOCOLATES i MOUSSE DE MADUIXA

Ingredients: 1 paquet de galetes maria 3 sobres de cuallada royal 150 gr xocolata negre 150 gr xocolata blanca 150 gr xocolata amb llet 250 x 3 nata líquida 250 x 3 llet Procediment: Posar a bullir 250 ml. Nata, amb 250 llet i 50 gr. sucre. Afegir la xocolata Afegir sobre de cuallada Bullir 2 ó 3 minuts Posar-ho a la nevera, Fer el mateix amb les altres capes, Deixar reposar a la nevera 24 hores.



MONA DE MADUIXA PEL MARÇAL
INGREDIENTS: 
  • 2 sobres de Royal de 4 racions cadascú de gelatina de maduixa.
  • 500 ml. d'aigua
  • 400 ml. nata per muntar + 4 cullerades de sucre.
  • 8 cullerades soperes de maduixots triturats. 
Fer bullir aigua i posar la gelatina. 
Muntar la nata amb sucre. 
Un cop la gelatina està freda, barrejar-ho tot i posar-ho en el motllo. 

Deixar reposar hores (10 hores aprox.).


MÀQUINA
Ingredients:
1 paquet de galetes 250 gr.
2 cullerades de mantega. 
100 gr xocolata blanca
100 gr xocolata amb llet
100 gr xocolata negre
3 sobres de callada
1 litre llet desnatada

Elaboració:
Triturar les galetes 30 seg. Vel7. Afegir la mantega i barrejar 30 seg. Vel, 5
Posar la base en el motllo ben apretat,
Posar al got, 333ml. de llet, la xocolata blanca i un sobre de cuallada (90 gr), 7 minuts, velocitat 3
Repetir el mateix amb la xocolata amb llet i la xocolata negre. ( no cal rentar el plat).

Deixar a la nevera 4 hores mínim. Ratllar amb una forquilla cada capa abans de posar la següent. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada